سرمایه‌گذاری بیش از ۳هزار میلیارد تومانی در حوزه صنعت در اسفراین/ گاز رسانی به بیش از ۱۵۰ روستای اسفراین

هادی قوامی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی گفت: دستاوردهای انقلاب اسلامی در کشور چه در زمینه فرهنگی و چه در زمینه زیرساخت‌ها و تولیدات بسیار قابل توجه است به طوری که شاهد اتفاقات بسیار بزرگی در اقتصاد کشور هستیم.

نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی افزود: به طور خاص درباره حوزه خود که شهرستان اسفراین و خراسان شمالی است باید به این نکته اشاره کنم که دستاوردهای خوبی بعد از انقلاب در آنجا ایجاد شده است به عنوان مثال قبل از سال ۵۷ شهرستان اسفراین تنها یک راه ارتباطی آسفالته با عرض ۷ متر آسفالت به سبزوار داشت که آن نیز یک راه فرعی بود اما بعد از انقلاب اکثر راه‌های اصلی منطقه آسفالت شد.
گاز رسانی به همه روستاها از جمله روستاهای کوهستانی از دستاوردهای دیگر انقلاب است.

وی تصریح کرد: علاوه بر آنها نقاط روستایی نیز از آسفالت بهره‌مند شدند به طوری که توانستیم بخش‌های بسیاری از نقاط روستایی را آسفالت کنیم مثلا راه اسفراین به بجنورد، اسفراین به جاجرم، اسفراین به بام یا قوچان و یا شیروان راه‌های اصلی هستند که آسفالت شده است. اسفراین به سبزوار نیز با مقیاس راه اصلی راه جدیدی ایجاد شده که آن نیز آسفالت شده است. در واقع می‌توان گفت که شاید ۳۰۰ کیلومتر راه بین شهرستانی را آسفالت کردیم.

بیش از ۱۵۰ روستای اسفراین گاز رسانی شده است

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گاز رسانی به همه روستاها را از دستاوردهای دیگر انقلاب دانست و افزود: تقریبا به همه روستاها و ۲ شهر اسفراین و صفی آباد گاز رسانی کردیم و فقط ۲ یا ۳ روستا مانده که آن هم در حال انجام است. در واقع بیش از ۱۵۰ روستای اسفراین گاز رسانی شده است.

نماینده مردم اسفراین با اشاره به اینکه در زمینه تولید، چند صنعت مهم در منطقه ایجاد شده است گفت: فولاد اسفراین، شرکت لوله گستر اسفراین و ۲ کارخانه بزرگ خصوصی آذین پشت و کیمیای صبا، و حتی شرکت قطعه تراش دقیق همگی بعد انقلاب اسلامی ایجاد شدند.وی ادامه داد: گاز رسانی حتی به نقاط کوهستانی نیز رفته است به طوریکه روستاهایی که در نقاط کوهستانی بودند امروز از نعمت گاز برخوردار هستند، همچنین روستاها علاوه بر آب آشامیدنی از نعمت برق نیز برخوردار شدند.

وی تصریح کرد: امروز شاید بیش از ۲ هزار نفر در شهرستان اسفراین در این بنگاه‌های صنعتی مشغول به کار هستند که همگی به برکت انقلاب است.

ایجاد سرمایه‌گذاری در راستای کاهش وابستگی اقتصادی کشور

قوامی سرمایه‌گذاری بیش از ۳ هزار میلیارد تومانی در حوزه صنعت را در راستای کاهش وابستگی اقتصادی عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذاری‌های خوبی در این شهرستان انجام شده به طوری که در بخش کشاورزی احداث ۲ سد و آبیاری تحت فشار از دستاوردها و فرصت‌های طلایی است که صورت گرفته است.

تحصیل بیش از ۴ هزار دانشجو در شهرستان اسفراین

نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی افزود: در حوزه فرهنگی نیز فعالیت‌های خوبی انجام شده به طوریکه ۴ دانشگاه در اسفراین ایجاد شده در حالیکه قبل از انقلاب حتی یک دانشگاه هم در استانمان نداشتیم.

وی ادامه داد: بیش از ۴ هزار دانشجو در شهرستان اسفراین از سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند . بیش از ۴۰ یا ۵۰ استاد نیز در دانشگاه‌های مختلف اسفراین به صورت هیات علمی فعالیت می‌کنند که این آمار قبلا وجود نداشت و در دولت‌های بعد از انقلاب ایجاد شده است.

این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: قبل از انقلاب شاید ۱۰۰ کیلو محصول صنعتی نیز تولید نمی‌کردیم اما امروز بیش از ۵۰۰ هزار تن در سال در شهرستان اسفراین فقط در حوزه صنعت زمینه‌سازی شده است که همه اینها در راستای کاهش وابستگی اقتصاد کشور است.

قوامی نوسازی کردن مدارس را یکی دیگر از اقدامات بعد از انقلاب برشمرد و گفت: در زمینه آموزش و پرورش زمینه‌سازی‌های زیادی شده و زیر ساخت‌های خوبی ایجاد شده به طوریکه اکثر مدارس نوسازی شده و بسیاری از معلم‌های بومی جذب شدند که می‌توانند در آموزش بهتر و موثرتر کمک کننده باشند؛ همچنین ۲ حوزه علمیه مربوط به خواهران و برادران نیز ایجاد شده است.

احیای بناهای تاریخی و توجه به میراث فرهنگی از دستاوردهای دیگر انقلاب

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه گردشگری متاسفانه بسیاری از میراثی که وجود داشت مورد توجه قرار نگرفته بود اما بعد از انقلاب بسیاری از میراث تاریخی از جمله شهر تاریخی بلقیس و سایر بناهای تاریخی مرمت و بازسازی شده است.

 

نوشته های مشابه

نظرات

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن