وزیر اقتصاد: تعیین سقف پنج و دو هزار تومان برای خوراک و سوخت صنایع توسط هیئت دولت
بنا بر اعلام وزیر اقتصاد، در راستای حمایت از صنایع بورسی صورت گرفت:
تعیین سقف پنج و دو هزار تومان برای خوراک و سوخت صنایع توسط هیئت دولت
وزیر امور اقتصادی و دارایی از تعیین سقف پنج و دو هزار تومان
به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، دکتر سید احسان خاندوزی در پایان جلسه امروز هیئت دولت در گفتگویی اظهار داشت: در جلسه امروز هیئت دولت، در راستای اجرایی شدن مصوبات پیشین ستاد اقتصادی دولت در زمینه حمایت از صنایع بورسی، دو اقدام صورت گرفت که یکی از آنها تصویب اصلاحیه لایحه بودجه ۱۴۰۱ کل کشور در خصوص بخش هایی از “بسته ۱۰ بندی حمایت از بورس” بود که اجرایی شدن آن نیازمند تصویب در قالب قانون بودجه است.
وی اعلام کرد: در جلسه امروز هیئت دولت، همچنین، ابلاغیه معاون اول رئیس جمهور خطاب به وزرای اقتصادی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و دستگاه های ذیربط صادر شد.
خاندوزی این ابلاغیه را مشتمل بر سقف گذاری نرخ خوراک و سوخت صنایع عنوان کرد و گفت: در ایام اخیر، برخی مناسبات بین المللی موجب افزایش قیمت های نرخ خوراک و سوخت شده بود که این افزایش موجب افزایش شدید و فراتر از حد متعارف هزینه های پتروشیمی ها و پالایشگاه های داخلی کشور شده بود.
وی تصریح کرد: دولت برای اینکه نشان بدهد مسئله سود آوری صنایع و پیش بینی پذیری اقتصاد ها و سیاست های اقتصادی برایش حائز اهمیت است، طی مصوبه ای، سقف پنج هزار تومان را برای نرخ خوراک و سقف دو هزار تومان را برای نرخ سوخت مصوب کرد و بنابراین با حفظ فرمول سابق، هیچ وقت قیمت ها از سقف پنج هزار تومان برای خوراک و دو هزار تومان برای سوخت فراتر نخواهد رفت.
خاندوزی یادآور شد: این سقف قیمتی، به نسبت قیمت های خوراک و سوخت، حدوداً هفت و هشت هزار تومانی در هفته های اخیر، کاهش بسیار مطلوبی محسوب می شود که پیامد خوبی برای سود آور نمودن این صنایع در بازار سرمایه و بخش های مختلف اقتصادی خواهد داشت.
وی با اعلام اجرایی شدن این تصمیم از اول بهمن ماه، اظهار داشت: این پیام بسیار روشن و محکمی است برای اینکه سودآوری بخش های اقتصادی و رونق بخش های تولیدی و صنایع برای دولت حائز اهمیت درجه اول است، چرا که این کاهش و سقف گذاری، موجب کاهش بخشی از درآمد های دولت می شود اما این نشان می دهد، برای دولت، رونق اقتصادی، نسبت به ملاحظات بودجه ای و درآمدی در اولویت است.
خاندوزی تصریح کرد: در نامه ای هم که در این خصوص به مجلس شورای اسلامی خواهد رفت، درج خواهد شد که معادل ۴۰ هزار میلیارد تومان از منابع و مصارف تبصره ۱۴ لایحه بودجه ۱۴۰۱ کاهش پیدا خواهد کرد.