تصویب بودجه بدون نفت نقطه عطفی در تاریخ کشور است

نائب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه امکان جایگزینی ۱۴۵هزار میلیارد تومان درآمد نفت در بودجه وجود دارد، گفت: تصویب بودجه سال ۱۳۹۹ با رویکرد جدید می‌تواند نقطه عطفی در تاریخ بودجه‌ریزی کشور باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، دکتر هادی قوامی در نشست علنی نوبت عصر امروز (یکشنبه، ۱۲ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور خود ضمن گرامیداشت سالروز ۱۳ آبان، گفت: همگرایی همه قوم‌های ایرانی برای دفاع از کیان ملت، ضروری است. متأسفانه دشمن در لباس ورزشکار به قومیت‌ها، ملیت و اراده ایرانی توهین می‌کند بنابراین حواسمان در مقابل این دشمنان باید جمع باشد.

امکان جایگزینی ۱۴۵ هزار میلیارد تومان درآمد نفت در بودجه وجود دارد

نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: هزار و ۲۵۶ روز از عمر مجلس دهم گذشت و ۲۰۵ روز باقی است، طی حدود سه و نیم سال گذشته مجلس دهم سه بودجه ۱۳۹۶، ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ را بررسی و تصویب کرده و در آستانه بررسی و تصویب بودجه سال ۱۳۹۹ با رویکرد جدید هستیم که می‌تواند نقطه عطفی در تاریخ بودجه‌ریزی کشور باشد.

وی افزود: دستیابی به بودجه بدون نفت، سال‌ها آرزوی و هدف بزرگ ما بوده که برای انجام این مهم، نیازمند هم‌راستایی تمام قوا و نهادهاست. خوشبختانه امکان جایگزینی ۱۴۵ هزار میلیارد تومان درآمد نفت در بودجه وجود دارد، بنابراین تصویب قانون مالیات بر درآمد خانوار، مالیات بر عایدی سرمایه، کاهش و هدفمند نمودن معافیت‌های مالیاتی، کاهش هزینه‌های دولت، اصلاح قیمت حامل‌های انرژی، بهبود شرایط اجتماعی کارآفرینی در فضای کسب‌وکار و کارهای ممکن در ۲۰۵ روز آینده ضروری است.

قوامی یادآور شد: در شهرستان اسفراین با پیگیری این‌جانب و کمک دولت‌های وقت اتفاقات مهمی افتاده است. بر اساس آمار سازمان تأمین اجتماعی در پایان سال ۱۳۸۶ آمار اشتغال اجباری یعنی اشتغال واقعی ۶ هزار و ۴۷۳ هزار نفر در شهرستان بوده که در سال ۱۳۹۸ به ۱۰ هزار و ۱۷۹ نفر رسیده است. جمع بیمه‌شدگان در سال ۱۳۸۶ هفت هزار و ۳۴۲ نفر بوده که در سال ۱۳۹۸ به هفده هزار و ۵۸۱ رسیده است.

این نماینده مجلس دهم ادامه داد: نزدیک به ۱۰ هزار نفر شغل‌های واقعی ایجاد شده و افراد بیمه‌شده اصلی شدند. در بخش صنعت با حفظ تولید مجتمع صنعتی و حداقل سه قرارداد ۳۵ هزار تن سال ۱۳۸۹، ۳۸ هزار تن سال ۱۳۹۵ و ۱۰ هزار تن سال ۱۳۹۸ باعث شد این کارخانه‌ به سرنوشت کارخانه های تعطیل در برخی نقاط کشور تبدیل نشود.

وی ادامه داد: همچنین طرح تکمیلی فولاد اسفراین به مبلغ ۹۴ میلیون یورو و ۷۵ میلیارد تومان را پیگیری کردیم که ۴۱ میلیارد تومان آن در پایان سال ۱۳۹۷ با پیگیری از سازمان برنامه‌وبودجه تأمین شد و این طرح در سال جاری به بهره‌برداری کامل می‌رسد. پیگیری طرح توسعه فولاد کیمیای صبا و طرح آذین فورج با سرمایه‌گذاری بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و اشتغال حدود هزار نفر و تولید ۳۵۰ هزار تن انواع فولاد نیز صورت گرفته است.

ایجاد ۱۲ ردیف بودجه برای اسفراین در یازده سال گذشته

قوامی یادآور شد: پیگیری مصوبات قانونی در خصوص حمایت از بخش کشاورزی ازجمله ایجاد بیش از ۴ هزار هکتار باغات پسته و سیب، پیگیری جذب اعتبار برای مرمت سد بیدواز طی سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸ به مبلغ ۳۵۰ میلیارد ریال، سد عشایری ۳۰۰ میلیارد ریال، آبیاری نوین بیش از ۴ هزار هکتار و تسویه سیب بیش از سه هزار کشاورز و روستایی از محل تبصره ۳۵ سال ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ و بند ل تبصره ۱۶ سال ۱۳۹۸ و تسویه اصل و سود ۱۲۶۷ و بهره‌برداری کشاورزی از سد بیدواز در سال ۱۳۹۲ از دیگر اقدامات انجام گرفته است.

نماینده مردم اسفراین در مجلس دهم، تصریح کرد: همچنین جذب بیش از ۷۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی عشایری طی سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ پیگیری شده است. در حوزه زیرساخت‌ها نیز احداث خط انتقال ۱۳۲ پست کیلووات صبا، پست مراغه و کیمیای صبا پیگیری شده و در طول این سال‌ها گازرسانی به همه روستای شهر اسفراین با بیش از ۲ هزار میلیارد سرمایه‌‌گذاری، برق‌رسانی به روستاهای حوزه انتخابیه و آب‌رسانی تصفیه‌شده به شهر اسفراین به مبلغ ۲۷۰ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۱ صورت گرفته است، آب تصفیه‌شده به ۱۱۵ روستای اسفراین نیز در حال اجرا است.

وی از ایجاد ردیف ملی راه‌آهن گرمی- اسفراین- بجنورد خبر داد و گفت: این خط راه‌آهن در سال ۱۳۸۹ شروع شد و با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان و پیگیری جذب ۲ هزارمیلیاردی طی سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ به بهره‌برداری می‌رسد. این خط راه‌آهن تحول جدی در خراسان شمالی ایجاد می‌کند.

نایب‌رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: همچنین نسبت به ایجاد ردیف‌های ملی چهار خطه کردن راه بجنورد- اسفراین- سبزوار در سال ۱۳۹۷ و آسفالت ۱۲۰ کیلومتر روستایی شهرستان اقدام شده و طرح‌های بنیاد مسکن نیز پیگیری شده است. ردیف اعتباری دانشگاه علوم پزشکی و آموزش عالی فنی و مهندسی نیز در این سال‌ها ایجاد شده. درمجموع ۱۲ ردیف ملی در طی این سال‌ها توانستیم در بودجه کشور برای اسفراین ایجاد کنیم.

نوشته های مشابه

نظرات

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن