اعتبار ۱۵ هزار میلیارد تومانی برای مناطق سیل زده وجود دارد

هادی قوامی عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به تاکید رئیس مجلس برای درنظر گرفتن بودجه خاص به مناطق سیل زده، گفت: بازدید دکتر علی لاریجانی از مناطق سیل زده کار پسنده و نیکویی است.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: برای حوادث غیر مترقبه قانون بحران داریم و حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان برای این موضوع اعتبار در نظر گرفته شده که دولت می تواند از این بودجه برای مدیریت مناطق سیل زده استفاد کند.

نماینده مردم اسفراین در مجلس دهم شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برای حوادث غیر مترقبه بودجه دیده شده است، بیان داشت: دولت از ابتدای سال از اعتبارات قانون بحران برای مدیریت بحران و سیل استفاده کرده است با این حال اگر خسارت های سیل بیشتر از ۱۵ هزار میلیارد تومان باشد که هست باید اصلاحیه در بودجه سال ۹۸ انجام داد و بودجه ای خاص برای مناطق سیل زده پیش بینی کرد.
بازدید هوایی دکتر لاریجانی از مناطق سیل زده استان خوزستان

وی توضیح داد: هر زمان گزارشی از میزان خسارت سیل و بودجه مورد نیاز ارائه شود می توان قانون بودجه سال ۹۸ را اصلاح کرد تا اعتبار لازم برای جبران خسارت های وارده در نظر گرفته شود.

اگر بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان بودجه برای مناطق سیل زده نیاز شد دولت باید اصلاحیه بودجه بیاورد

قوامی در ادامه گفت‌‌وگو با خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه دولت به اندازه ای که بتواند نیاز روزمره مناطق سیل زده را تامین کند اعتبار و بودجه دارد، اظهار داشت: به عبارتی بودجه سال ۹۸ ظرفیت لازم را دارد، برای بهبود زیر ساخت های این مناطق باید بودجه مازاد در نظر گرفته شود.

این نماینده مجلس افزود: زیر ساخت هایی چون راه آهن، جاده ها، زمین های کشاورزی و خانه های مسکونی آسیب وارد شده است و هم این خسارت ها باید جمع بندی شود اگر بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز شد دولت باید اصلاحیه بودجه بیاورد که برای جبران از چه منبعی می خواهند استفاده کند.

تشریح ۲ روش برای بودجه مناطق سیل زده

وی در توضیح اصلاحیه بودجه گفت: برای تامین اعتبار برای مناطق سیل زده دو راه وجود دارد، یا دولت اصلاحیه بودجه می دهد که از اعتبار ردیف، وزارتخانه، فصل و اموری دیگر برداشته و به استان های سیل زده می دهد.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس بیان داشت: راه دیگر پیش بینی منابع درآمدی دیگر است از آنجایی که وضعیت درآمدی کشور خراب است تنها منبعی که وجود دارد صندوق توسعه ملی خواهد بود که باید برای برداشت از آن از مقام معظم رهبری مجوز دریافت کرد، اما این روش ها منوط به گزارش از میزان خسارت و تصمیم گیری دولت دارد./

نوشته های مشابه

نظرات

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن